tawaran ke KLMU

semalam aku ade dapat tawaran ke kolej university KLMU.happy sangat akhirnye ade gak tawaran.hope tawaran tu tuk amik diploma.sbb aku tak layak nak amik diploma sebenarnye.hahaha.semalam aku happy bukan main lagi.mane tak nye.dari pas amik result spm aritue benda nie la yang aku tunggu2 kan.anyway aku nak ucapkan banyak2 pada ibu dan ayah aku yang banyak susah2 tuk aku daftar sana sini.tak lupe gak kt yatie(yang tersayang)coz banyak bg semangat kat aku.hehe.intake jun/july nie.hope dapat la.amin..

masyam;hey korang sume!doakan aku tau?hehe..

3 comments:

effanaz said...

ye .

effa doa kan .

tapi kalaw da dapat tuu .

belajar rajin taw ?

rajin2 la b'doa ok .

i wish u good luck ok .

:))

Hayatty Darul said...

sape budak yatie tue?
memang nak kene.
btw, i'm always besides u sayang.
setiap saat doaku untukmu.
ceyh, teromantic plak.

THEmasyam said...

thanks effa..
i will do my best..

for my sayang..
i trusting u that u will always with me kan sayang?
dont leave me sayang.
i need u in my life..
thanks for everything..