Kisah Semalam

sepeti kebiasaan aku bangun kul 12/1.terdengar sayu panggilan bapak aku(nak.bangun.da tengahari nie.bgun belajar).terus aku bangun walaupun dalam hati panas je bapak aku suh belajar.haha.pastu aku naik atas g bilik aku.actually nak bajet macam nak mandi depan bapak aku.tapi bile sampai bilik je aku terus kunci pintu and baring.hehe.aku dengar kreta bapak aku berbunyi.(Yes2!bapak aku da kua!).haha.masenye tuk aku turun balik.aku g bagi makan kat rabbit aku kat belakang rumah tue.aduhai.jenuh tul la bg makan kat rabbit aku nie.dahla lambat nak ngandung.dorang tak kuat romen!tuela tak ngandung2 si betina tu.pastu seperti biase duduk depan pc(ape lagi on9 la!).aku nie kalau takde komputer takley.nnti boring tahap max!sampai la petang.terlintas difikiran aku.nak jumpe yatie la.aku terus msg yatie "sayang.nnti kalau da balik cakap tau?asyam nak datang jumpe ucuk".aku terus g mandi sebersih2nye.mane taknye.tak mandi sampai ke petang(bau tengkik oouuuhh!).keluar je dari bilik air dengan berbekalkan tuala menutup segale aurat aku,(sexynyew aku.haha!)aku terus tengok handset.ade pulak msg dari yatie "sayang.ucuk da sampai rumah da" aku ape lagi.terus g pkai bju.aku terus g Pantai Dalam.akhirnye sampai gak aku kat pantai dalam.aku kol yatie "sayang asyam da sampai ni".aku tunggu(1minit,2minit,3minit,4minit,5minit,6minit,7minit,8minit,9minit,10minit).aku kol yatie lagi "sayang mane nie npe lambat?" dia cakap "jap sayang ngah siap ni".rupe2nye die baru abis mandi.haha.patut la lambat je.perut aku da lapar sangat nie.dari pagi tak makan lagi.pada mulanye nak makan kat Ali Cafe.tapi takde parking plak.aduhai.yatie cakap "sayang.kita g mid jom".aku ape lagi.g la mid.aku makan kat food court kat 3floor.aku makan Young Tau Foo!dia makan Nasi Ayam.(wah!kenyang gile!).sambil2 makan tue aku cakap kat dia "nak g mane plak pas ni sayang" dia cakap "g dataran nak?ley tangkap gambar".kitorang pown berangkat ke dataran.sampai je kat situ dataran tutup plak.aduhai.camne nie.die cakap "g titiwangsa nak sayang?"aku ok je.haha.aku ngn die pown g titiwangsa.sampai titiwangsa kitorang duduk 2 tagkap gambar.nk tgok gambar2 yang di tangkap?tgok bawah.




bertapa xD



muke comel yatie xD



antara muka comel aku xD hahaha

after penat aku ngan yatie pown balik.tamat la cerita aku hari ini!

^_^

15 comments:

LOVezza said...

wah,
dating sakan nmpk.
huhu

sweetla krg ney.
romantik.
haha

effanaz said...

best la couple niee ,

alalala abg nie .

wat muka chumel lak .

sys ag chumel .

^.^

THEmasyam said...

-ezza-
hehe..
^_^
mau dating puas2 sebab yatie sudah kerja penuh sekarang..
susah mau jumpe nnti..

THEmasyam said...

-effa-
ur sys lagi comel ke?
xD
hahhaa.
mmg pown!

LOVezza said...

ouh,dating puas2.
t klau da jauh da susa nk jmpe kn.
ezza tga tggu amin blk la.
t nk dating stu hr tamaw blk ruma.
haha

Hayatty Darul said...

hahaha.
cite nie kalau korang nak tau banyak cut2.
nabil tak cite yang kiteorang pusing kl ntah bape kali sebab tak tau nak g mane.
bahaha.

sayang, ucuk tetap lagi comel. Bluweeek~
hahaha.
i lap u!

THEmasyam said...

-ezza-
hahaha.
nnti amin balik try ajak amin g Bukit Tinggi..
tempatnyew best..
macam kat overseas!
seriuse tak tipu.
nabil dari dlu plan nak g situ ngn yatie.
tapi belum kesampaian lagi.
^_^
hehe.

THEmasyam said...

-mucyuk-
hehe.
a ar.
sebenarnye ade lagi citenyew.
tapi cut2 kan sayang..
malas mau tulis panjang.
kehkeheh..
i lap u to sayang ku.
mmmuuuahhh..

(nabil sayang yatie 2 3 4eva)

Fa[iez] said...

muke comel ko tu kne repair lg..
haha.........

LOVezza said...

nabil,
ezza da bnyk kali g bukit tinggi.
tp blum pena g ngn amin la.
huhu
insyaallah ble amin blk t ke.
:)

THEmasyam said...

-faiez-
kene repair lagi ke?
hehe.
hodohnye aku kan?
kahkahkah.
xD

THEmasyam said...

-ezza-
wow!
bestnyew!
nabil teringin nak ke sane lagi..
sekali je pegi..
tue pown da lame gile.
tempat tu cantik pemandangannyew.
wah..
seronoknyew kalau dapat g lagi..
^_^

Runnitaf said...

sis yatie mmg comel :)
brtuah nabil..

Nor Dzailin said...

take ur blogger award here http://xylenedz.blogspot.com/2009/08/award-for-blogger.html

Nor Dzailin said...

take ur blogger award here http://xylenedz.blogspot.com/2009/08/award-for-blogger.html