ketahuilah tentang diri aku


name aku ahmad nabil bin ahmad roslan zaki.orang panggil aku nabil je.tahun nie genapla usia aku yang ke 18tahun pada 2 ogos 2009.bermakne tamat la pengajian aku di "sekolah menengah kebangsaan puchong utama (1)".dan kali ni aku melangkah satu lagi anak tangga tuk aku capai cita2 aku nk jadi graphic designer.susah kan bunyi nye?haha.mmg susah dan banyak lagi yang perlu aku lalui tuk capai cita2 aku ni.terpaksa aku ulang paper SPM tuk cover balik result spm aku.(tuela mase sekolah main2 lagi).sedey mmg la sedey kan?tapi nak wat camne terpakse aku ulang.kalau tak tak kemane aku nnti.harapnya result kali nie memuaskan.haha.nak sambung belajar beb!nk rase gak belajar kat kolej nie.orang kate belajar kat kolej/u nie susah.orang kate la.tue yang bakar semangat aku nie.lagi2 kalau dapat cost graphic design.ha!korang jgnla lupe doa2kan aku nie.aku ni takla pandai.cume yang aku mampu buat yang terbaik je.taknak aku sia2kan usia aku nie tuk enjoy2.aku nak kalau boleh aku nak abiskan usia muda aku nie ngan ilmu yang selame nie aku tggalkan.dan aku nak buat keluarga aku bangga ngn aku suatu hari nanti.

5 comments:

Hayatty Darul said...

huahua.
berbaktilah pada nusa bangsa dan agama.
cayook bro!
huhu.
i lap u!

THEmasyam said...

hehe..taceh anjew..doakan asyam tau?sayang anjew sangat!

Runnitaf said...

O, ini rupenye nabil..
hehe, cm aku x knal plak..

nwy, good luck tau!
wat leklok!

;D

shahida said...

gud luck meyh !
chaiyok2 .
;)

THEmasyam said...

-shahida-
chaiyok2!
^_^