kereta wira ku

ha.kalau sebelum ni aku ade update tentang kreta yang aku suka kan?tapi aku terlupa nak letak picture kreta aku.nie la kreta aku.actually aku tak suka kreta nie sebab bontot kreta ni panjang.tapi nak buat camne.pkai jela.asalkan boleh dipakai betul tak?hehe.


8 comments:

effanaz said...

haha .

ok la tuu .

dari kereta kodok .

XD .

alaaa .

nie mesti salu hang out ngan sys yatiee an ?

naik keteta nie ?

btw ,

kumpol duwet manyak2 .

then li kereta ,

pastuu baru kawen ngan sys yatiee .

agaga .

X

THEmasyam said...

haha..mau amek satria neo.
ur sys pown tergile2kan satria neo..
hehe..
kepingin nak hadiahkan ur sys tue satria neo..
haha.
tapi belum termampu..
kehkehkeh..

LOVezza said...

ahah,
kire hebatlah da ade kete sndiri.
cum ezza merempat kete mk.
haha

wah wah,
sys yatie sure da suke2 da nabil nk bg die kereta tu.
hadiah hantaran kawen taw.
huhu

THEmasyam said...

alamak..
hantaran kawen?
huhu..
tanggung jawab beso tue.
ezza suh la amik bg hantaran kawin kereta..
kehkehkeh.
cakap kat amin takley kawin selagi tak bg hantaran kawin kreta..
hahaa.
insyaallah kalaw mampu suatu hari nnti nabil nak hadiahkan kat yatie satria neo..
hehee..

Hayatty Darul said...

huahua.
tak nak tak nak.
kite beli asing2.
n tgk sape modified paling gempaq.
jangan pandang wanita sebelah mate tau.
huhu.

:)
tapi kete nie lah yang mengajarku blajar kete die jalan raya.
agaga.
madu aku nieyh!

THEmasyam said...

hehe..
eleh ucuk nie.
betul nak lawan ngn asyam sape modified kreta paling gempak?
hehe..
orait!
no hal punyew!
kite tgok dan lihat!
xD

shahida said...

oke ar 2h .
nop bad !
drpd xad kete lgsg lagi hampeh .

THEmasyam said...

-shahida-
hehe..betul2..
kalaw takde kereta kang susah la plak.
ngee~