Happy Anniversary Sayang!

hari ni 17/4/2009.kalau korang nak tau hari ape bace title.hehe.sejak aku dan siDIA bersatu pada 17/11/2007 byak yang dilalui.suka dan duka silih berganti.tapi alhamdulillah kami masih kekal bersama.sekarang ni die da start keje.maklumlah da abis belajar.hehe.mungkin agar sukar aku nak jumpe ngn die skarang nie.tp takpe.aku paham situasi die sekarang nie.korang doa2kan hubungan aku dan yatie ye?jgn lupe..ngee~

untuk mucuk;sayang.terima kasih atas everything yang ucuk korbankan tuk asyam selama hubungan kita ini sayang.banyakkan suka duka yang kita harungi?kita menangis.kite ketawa.semuanya bersama.asyam nk sentiasa disisi ucuk saat susah dan senang sayang.asyam akan pertahankan hubungan kita ini dengan nyawa asyam.sayang.selagi asyam bernafas kat dunia ini.dalam hati asyam hanya ada diri ucuk.tidak akan ada pengganti diri ucuk kat dunia ciptaan Allah ini.HAPPY ANNIVERSARY YANG KE-1thn 5bln SAYANG!

71117

5 comments:

shahida said...

wah !
swit meyh !
hope kekal ek !
;))

THEmasyam said...

-shahida-
insyaallah.
^_^
doakan k?

effanaz said...

nie yang jeles nie .

hehe .

hope kekal wat selamanya .

hingga akhr nyawa .

t jangan lupa jempot faa mam nasi minyak taw abg .

e'ngat ,

;0

LOVezza said...

ouh,hppy anniversary.
:)
teruskan bercinta oukey.
huhu

THEmasyam said...

thanks all
^_^